Self Made

Fantastiske inspirerende mennesker.

Ida Ekblad

Photo: http://www.ida-ekblad.com/

Eg må innrømme at eg verken synes kunsten er fantastisk fin eller kunne tenkt meg å ha dette hjemme, men for meg er Ida Ekblad et godt eksempel på at man kan nå langt ved å følge drømmene sine. Se hele den inspirerende dokumentaren om henne fra Nasjonalgalleriet på NRK her.

Alexander Helle

Foto: Natt&Dag

Utdannet siviløkonom fra NHH, men etter å ha studert i Milano for en periode fant han ut at han trengte å bryte med forventningene til hva han skulle gjøre etter endt utdannelse. Han valgte å heller satse på utviklingen av en ide han fikk som student i Bergen. I 2007 startet han klesmerket Norwegian Rain i samarbeid med blant andre designeren T-Michael. Norwegian rain har vunnet en rekke priser som “Årets etablerer”, “Talented Newcommer”  og “Årets designer” i Norge. Nå satser de tungt internasjonalt.

(Info: “Vekstlandet”, for Business Region Vest, vedlegg til DN 15.03.2012)

Gjør at man får lyst å være kreativ, og beviser at det viktigste er å drive med noe man brenner for.

One thought on “Self Made

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s